Klantenservice +31 495 58 34 00
Info mail             Stel uw vraag
Vossen rundvee

Wat doen we?

Productiekosten verlagen

Ziektes voorkomen

Geen antibiotica, geen pesticides

Natuurlijk en duurzaam

Onze services

Rundvee

Wij bieden rundveehouderijen een totaaloplossing om meer rendement uit bedrijven te halen. Wij proberen ziektes te voorkomen door preventief weerstand te verhogen en risicofactoren te minimaliseren.

Pluimvee

In een pluimveehouderij zijn er veel risicofactoren met als gevolg ziektes die hoge kosten met zich meebrengen. Wij bieden advies en bijkomende producten waardoor de gevolgen beperkt kunnen worden.

Gewas

Het succes van een oogst is afhankelijk van externe factoren, maar ook interne factoren hebben invloed. Met onze producten optimaliseert u beide factoren, voor een beter rendement, gezonde bodem en plant.

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen > €200 excl. BTW

Wie zijn we?

Voor de agrarische sector ontwikkelen en produceren wij natuurlijke gezondheid ondersteunende producten. Het doel van deze producten is zo laag mogelijke productiekosten behalen door een optimale gezondheid en conditie van melkvee, varkens, pluimvee en gewas. Wij streven ernaar om te werken naar een situatie waarin antibiotica nog maar sporadisch voorkomt, ook dit zal kosten besparen, voorkomen is immers beter dan genezen.

Wij bieden producten aan die grotendeels gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten en die op een effectieve wijze de efficiëntie van een agrarisch bedrijf kan verhogen.