Klantenservice +31 495 58 34 00
Info mail             Stel uw vraag

Wat doen we?

Productiekosten verlagen

Arbeidskosten verlagen

Nieuwste innovaties

Optimale levensduur en onderhoud

NEW WEBSITE COMING SOON!

Onze services

Reiniging

Wij bieden kostenbesparende, duurzame reinigingsoplossingen. Wij leveren advies op het verwijderen van verschillende soorten vervuiling, om zo uw bedrijf weer zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Smering

Wij leveren een groot assortiment aan smeermiddelen voor zowel de food als non-food sectoren. De specialistische smeeroliën en vetten zijn ontwikkeld voor extreem hoge druk en temperaturen.

Desinfectie

Voor het bestrijden van micro organismen of groene aanslag hebben wij formeel toegelaten, geconcentreerde biociden ontwikkeld. Hierbij hebben onze biociden een sterk reinigende functie.

Conservering

Het succes van een oogst is afhankelijk van externe factoren, maar ook interne factoren hebben invloed. Met onze producten optimaliseert u beide factoren, voor een beter rendement, gezonde bodem en plant.

GRATIS VERZENDING

Bij alle bestellingen in Nederland, België en Duitsland

Wie zijn we?

Vossen Laboratories ontwikkelt en produceert specialistische onderhoudsproducten voor de food en non-food industrie. Het doel van het gebruik van deze producten is besparing op zowel productie alsook arbeidskosten. Deze producten zijn ontwikkeld met als belangrijkste criteria; effectiviteit en veiligheid. Veilig voor de gebruiker, het materiaal en zo nodig ook voor voedingsmiddelen en milieu.

Vossen Laboratories investeert continu in het optimaliseren van de effectiviteit en veiligheid van de producten. Ook bieden wij producten gebaseerd op nanotechnologie.