Klantenservice +31 495 58 34 00
Info mail             Stel uw vraag

Bestellingen

Retourzending

Wanneer een bestelling is afgerond, kunt u binnen de 14 dagen na ontvangstdatum de goederen retourneren. U kunt contact opnemen met onze klantenservice, via email of chat. Hiermee doet u aanvraag voor een retour van de door u aangegeven producten. Vervolgens zult u een klachtenformulier ontvangen.

Retourvoorwaarden

  1. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  2. Retourzendingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de leverancier zijn niet toegestaan. Geschieden zij toch, dan zijn alle kosten aan de zending verbonden voor rekening van de afnemer.
  3. Retourzendingen, welke niet door leverancier zijn aanvaard, ontheffen afnemer in geen enkel opzicht van zijn betalingsverplichting.
  4. De kosten van retourzendingen zijn altijd voor rekening van de afnemer.
  5. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

Levering

Wij doen ons uiterste best de bestelling binnen 2 dagen te verzenden. Wanneer een levering zal afwijken van de door ons aangegeven levertijd, ontvangt u de nodige info per mail.

Let op! Zit er een hulpproduct bij uw bestelling? Vaak zijn onze hulpproducten niet op voorraad, dat betekent dat de levertijd langer is dan 2 dagen.

Verzendkosten

Nederland: Bij bestellingen onder de €200 excl. BTW zullen wij verzendkosten berekenen van €9,95. Wanneer het bedrag hoger is dan €200 Excl. BTW, leveren wij GRATIS.

België: Bij bestellingen onder de €200 excl. BTW zullen wij verzendkosten berekenen van €15,00. Wanneer het bedrag hoger is dan €200 Excl. BTW, leveren wij GRATIS.