Wie we zijn

Vossen Laboratories’ missie is om bedrijven complete oplossingen te bieden op gebied van onderhoud,
wetgeving en digitalisering. Om het maximale uit bedrijven te halen.

Vossen richt zich al ruim 4 decennia op de meest uiteenlopende sectoren. Zowel in haar thuismarkt Nederland, als in tal van landen over de gehele wereld. Klanten waarderen de effectiviteit en hoge kwaliteit van de innovatieve producten en bijbehorende informatie, mogelijkheden en adviezen van onze specialisten.

Onze B2B productlijnen bestaan voornamelijk uit vloeibare producten die het comfort van de klant op verschillende vlakken bevorderen, zowel in de Agriculture als de Industrials. Vossen Laboratories B.V. draagt op deze manier bij aan het aanbieden van bedrijfsspecifieke oplossing van klanten. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in onze producten, zodat u het maximale uit uw bedrijf kunt halen.

Naast onze B2B productlijnen, ontwikkelen we ook B2C productlijnen en concepten m.b.t. totale ontzorging van bedrijven op gebied van onderhoud, wetgeving en digitalisering.

Agriculture

Het doel van de Agriculture producten is zo laag mogelijke productiekosten door een optimale gezondheid van melkvee, pluimvee en gewas. Vossen Laboratories streeft naar een situatie waarin antibiotica nog maar sporadisch voorkomt. Met onze natuurlijke productenlijn willen we zorgen voor meer natuurlijke output en minder pesticiden.

Industrials

Vossen Laboratories ontwikkelt en produceert specialistische onderhoudsproducten voor de food en non-food industrie. Het doel van deze producten is besparing op zowel productie en arbeidskosten. Deze producten zijn ontwikkeld met als belangrijkste criteria; effectiviteit en veiligheid.

Neem contact met ons

Hoe kunnen wij u helpen?
Onze klantenservice geeft graag antwoord op uw vragen.